Sep 11
11 September 2018 - 13 September 2018

Go Global Tyskland Digitalisering – Kvinnan i Leverantörsindustrin

Inbjudan Go Global Tyskland 11-13 september 2018

FKGs kvinnliga nätverk bjuder in till en resa till Tyskland för att bättre förstå digitaliseringens betydelse framöver, och hur ser digitaliseringen ut ur ett kvinnligt perspektiv! Till vår hjälp har vi Tysk-svenska Handelskammaren, som sätter samman ett riktigt intressant och spännande program.

Tanken är att hålla oss i Stuttgart områden där både Daimler, Porsche och Arena 2036 finns bland mycket annat intressant. Området är också intressant eftersom mycket produktion av både lastbil, personbil och motorer sker i området. Nyfiken på hur långt Tyskland har kommit i sin digitaliseringsresa? Följ med och lär dig mer! Vi kommer även få chansen att träffa kvinnliga ledare i vår bransch, mycket tid för nätverkande!!

Anmäl dig redan i dag – info@fkg.se

Projektet finansieras av Tillväxtverket, vilket gör att hotell, företagsbesök, bussresor och måltider blir kostnadsfria. Det enda du betalar för själv är din flygresa till och från Tyskland!

I SAMBAND MED  TYSKLANDSRESAN ARRANGERAS ÄVEN TVÅ KURSDAGAR – Missa inte dessa!
Digitalisering kan rätt nyttjad ge både stora besparingar och nya intäktsmöjligheter. Vi visar hur!
Vad innebär digitaliseringen inom fordonsindustrin idag och hur kan du som leverantör tänka och agera för att inte bara följa strömmen? Stora möjligheter finns men även utmaningar, inte minst säkerhetsmässiga, denna kurs inspirerar dig till att agera smart och i tid.
Kursen riktar sig till er kvinnliga ledare som leder företagens teknikutvecklingsprocess. Den baseras på aktuella forskningsresultat och visar på det stöd som innovationssystemet kan erbjuda.

Kursen finansieras av Produktion2030

Läs mer i inbjudan o dagsprogram nedan

Tyskland

Tid: heldagar

Program för Digitaliseringskurs o Resa