Sep 20
20 September 2018

Kvinnan i Leverantörsindustrin – träff på kvd bil

Den 20 september har du chansen att delta på nätverksträff hos Kvd Bil i Kungälv. Från Business Region Göteborg kommer Anna-Lena Johansson och ämnet för kvällen är strategisk kompetensförsörjning.

Vi startar Kl.16.00 med registrering, därefter ser kvällen ut så här:

KL. 16.15-16.45 Anne Hellström och Linda Kristiansson Kvd visar oss runt på anläggningen.

CA KL. 17.00-17.30 Information om Kvd och försäljningschefen Madeleine Fritz kommer att berätta om vision framåt

17.30-18.15 Anna-Lena Johansson är verksamhets strateg på Business Region Göteborg. Hon arbetar bland annat med kompetensförsörjning och kommer att prata om hur vi hittar, anställer och behåller rätt medarbetare. Många svenska företag går för närvarande mycket bra med fulla orderböcker och bra affärer. De goda tiderna innebär dock att kompetensförsörjnings ­ frågan för många företag blir närmast akut och behovet av rätt medarbetare är större än någonsin.
Därmed hårdnar också konkurrensen om humankapitalet vilket i förlängningen kan påverka företagens tillväxt. Hur arbetar ditt företag med strategisk kompetensförsörjning? Är ni en attraktiv arbetsgivare och hur behåller ni er kompetens? Hur får man medarbetare att bli ambassadörer?

KL. 18.30 OCH FRAMÅT – diskussioner. Vi avslutar kvällen med mingelmat och dryck samt tid att nätverka och diskutera vidare.

Varmt välkommen! Kvd Bil, Business Region Göteborg & FKG

Träffen är som vanligt kostnadsfri, men kräver anmälan. Hitta till KVD: Ellesbovägen 150, 442 90 Kungälv

För anmälan klicka HÄR

 

Tid: ca 16:00-20:00

inbjudan