Jan 24
24 Januari 2019

Kvinnlig nätverksträff i Eskilstuna – FULLSATT

Välkommen på första gemensamma nätverksträffen med Kvinna i Industrin – nätverket för kvinnor i ledande positioner inom industrin i Mälardalen.

Forskning visar att jämställda företag omsätter mer pengar och har högre vinst än motsvarande företag där ett kön dominerar. Ett sätt att bidra till företagens hållbara framgång och nå större balans är att stärka de kvinnor som redan arbetar i industrin. För att möta detta och skapa en arena för kunskapsutbyte och nätverkande startas det öppna nätverket Kvinna i industrin som en del av projekt Transmission.
Varmt välkommen till premiären av nätverket som genomförs på ReTuna Återbruksgalleria den 24 jan kl 12:30-16.00. Vi börjar dagen med en gemensam lunch för att sedan bjudas på en inspirationsföreläsning av Mia Gyllenhammar

Inspirationsföreläsning av Mia Gyllenhammar, VD på Dreisen AB

Så skapar man en inkluderande arbetsplats Mia Gyllenhammar, VD och ägare av Dreisen AB
• Hur kan resan genom utanförskap forma grundläggande värderingar som ger inspiration och kraft i det dagliga arbetet? • Människosyn och företagskultur. Hur skapar man en inkluderande arbetsplats? • Hur gör man i praktiken för att hantera utmaningarna och skapa affärsnytta genom mångfald?

Mia är född i Sydkorea, adopterad av svenska föräldrar och uppvuxen i Belgien. Hon driver idag bolaget Dreisen som arbetar med metallfogning genom lödning i Linköping, med nio anställda från sju olika länder. Dreisen jobbar med multinationella företag som ABB, Volvo och Husqvarna, både som underleverantör, lödexpert och konstruktionskonsult. Mia föreläser och utbildar en hel del, samt är Årets Ambassadör för Elmia Subcontractor 2018.

Välkommen till ReTuna Återbruksgalleria i Eskilstuna

Tid: 12:30-16:00

Inbjudan