Sep 12
12 September 2017

Robotbaserad Automationskonferens

Heldagskonferens om robotbaserad automation

Den 12 september 2017 är det dags för konferensen Robotbaserad automation att inta Elmia. Under en heldag får du en unik överblick av potentialen och konkurrenskraften med robotiserad automation i mindre och medelstora företag. Nytt för i år är att vi erbjuder studiebesök dagen efter konferensen. Fram till den 4 juli har vi ett boka-tidigt-pris så anmäl dig redan idag!

Ur programmet På konferensen delar experter på robotautomation med sig av exempel ur användarens perspektiv. Programmet innehåller också framgångssagor från industriella företag som investerat i robotbaserad automation och trendspaning på flera framtida användningsområden. Dagen avrundas med middag och mingel.

Studiebesök på Husqvarna En nyhet i år är att vi erbjuder kostnadsfritt studiebesök dagen efter konferensen, den 13 september. Följ med till Husqvarna på ett intressant besök och få en inblick i hur de jobbar med automatiserad produktion. Ditt deltagande anmäls i förväg i samband med anmälan till konferensen. Vi har begränsat antal platser.

För mindre och medelstora företag Konferensen riktar sig till mindre och medelstora företag, till exempel leverantörer och legotillverkare inom metallbearbetning, plastbearbetning samt trä- och möbelindustrin. Här får VD, produktionschefer och alla funktioner inom produktion möjlighet att snabbt och enkelt få en överblick av potentialen inom robotbaserad automation.

Anmälan och info – Klicka HÄR

Se hela programmet HÄR

18135-KonferensLogga_HallbarProduktion

Mejlsidfot Robotiserad automation 2017

Tid: 9:00-19:00