Missa inte svenska samlingsmontern vid Hannover Messe 2019

2019 är Sverige som första land i Skandinavien officiellt partnerland till Hannovermässan. Missa därför inte chansen att vara med i samlingsmontern för svenska leverantörer till tillverkningsindustrin på Industrial Supply.

Den 1-5 april nästa år är det åter igen dags för världens största industrimässa i Hannover, där underleverantörsmässan Industrial Supply ingår.

I syfte att bredda svenska leverantörers internationella marknader har Elmia Subcontractor inlett ett samarbete med Industrial Supply. Detta skapar möjligheter för svenska leverantörer att etablera och stärka sin position inte bara på den tyska marknaden utan också globalt då mässan lockar besökare från hela världen.

2019 är Sverige som första land i Skandinavien officiellt partnerland till mässan. Att ställa ut i den svenska samlingsmontern på mässan ger därför en unik möjlighet till bred exponering gentemot mässans besökare.

– Tyskland är svensk industris viktigaste exportpartner och därför är det ett ypperligt tillfälle att vara med och visa upp sig. Den växande globala konkurrensen gör också att det blivit allt viktigare för svenska leverantörer till tillverkningsindustrin att stärka sin exportverksamhet, säger Gabriella Banehag på FKG.

Elmia arrangerar samlingsmontern tillsammans med Fordonskomponentgruppen, FKG, och Svensk Industriförening, Sinf. Montern har plats för upp till 16 bolag.

– Det är en otrolig möjlighet att synas. Här får de leverantörer som medverkar en tydlig svensk profilering, bemannad lounge och stöd i alla förberedelser. Det är en smidig och effektiv plattform att bygga sin exportsatsning på.

Sveriges övergripande tema och profilering är Sweden Co-Lab, under parollen ”Sverige är ett växthus för samskapande (Co) och innovation (Lab) – tillsammans skapar vi!”.

Elmia ansvarar också för minst ett förberedande utställarmöte samt uppbyggnad av montern, administration med mera.

– Att nätverka inom gruppen som ställer ut tillsammans är också en uppskattad del av att vara med i samlingsmonter. Dessutom arrangeras ett samlat boende för deltagarna eftersom det är svårt att hitta prisvärt boende i Hannover på grund av att mässan är så stor. Elmia har därför gjort en gruppreservation av rum.

2018 samlade hela industrimässan över 5 000 utställare där cirka 1 800 ställde ut på Industrial Supply. Hela mässan lockade 210 000 besökare, varav 70 000 kom från länder utanför Tyskland.

ANMÄLAN OCH INFORMATION:

Kontakta Bengt Johansson på bengt.johansson@elmia.se eller 036-15 22 71